Vargland

Le gros nez d'Albert En serie inläst för Storytel av; Björn Olofsson

En Roman i 10 delar inläst av Lennart Jähkel.

Del 1:

Två turister har försvunnit i en snöstorm och fjällräddarna ber Johan om hjälp. Han ger sig ut på en halsbrytande räddningsaktion på fjället samtidigt som kylan tränger rakt in i märgen. Finns det någon chans att hitta kvinnan och hennes dotter innan de, och han själv, fryser ihjäl? I Kirunas omnejd får Johan gång på gång hjälpa både människor och djur i nöd, ofta med risk för sitt eget liv. Men med sin överlevnadsinstinkt och uppfinningsrikedom klarar han sig igenom det mesta. För varje tillfälle tänjer han på gränserna lite till och han har sett döden i vitögat mer än en gång. Frågan är hur länge ödet kommer att vara på hans sida.

Riktigt spännande…… Och del 2 var åxå spännande sen kom del 3 och del 4 och del5……. Och jag kände att det bara var samma och samma. Inte samma historia utan Johan som utsätts för det omöjliga och klarar det….. Det blev bara för mycket!  Vid ett annat tillfälle hade jag säkert gillat den, men just nu blev det bara för mycket. Gav upp etfer del 5, dvs halvvägs…………

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s