Offline

20160617_155923 av; Anne Holt

Hanne Wilhelmsen får oväntat besök av sin gamle kollega Billy T som är djupt bekymrad över sin son. Just då skakas de omgivande kvarteren av en explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet. Jihadister säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet.
Hanne Wilhelmsen ser samband mellan dåtid och nutid och insikterna skrämmer henne. Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända. Offline är en intensiv spänningsroman om främlingsfientlighet och extremism.

Länge sedan jag lyssnade på en bok av Anna Holt, ”Offline” blev ett kärt återseende. Boken är spännande från början till slut med en stegring mot slutet. Slutet!!!! Får man verkligen sluta en bok sådär!!!!! Det måste komma en fortsättning!!!!

LYSSNA!!!!

3 reaktioner på ”Offline

  1. Kerstin

    Vad mycket du har hunnit läsa/lyssna på i sommar. Jag lyssnar bara på Sommar i repris och det blir mest på båten till och från ön. Ha det fortsatt gott.

    Svara
  2. Det är åratal sedan jag läste en bok av Anne Holt. Jag vill minnas att jag tröttnade på hennes böcker. Men du får det att låta som om det är dags att återstifta bekantskapen med hennes böcker igen:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s