Tiggaren

20160802_221904   av; Sofie Sarenbrant

    ”Tiggaren tar vid där Avdelning 73 slutar. Det är en skrämmande aktuell och spännande roman om maktövergrepp på samhällets mest utsatta.  Flera tiggare dödas i Stockholm. Men det som vid första anblicken verkar vara en psykopatisk seriemördare, visar sig snart vara del av en kallt beräknad plan på strukturell nivå. Oavsett om Tiggaren läses som en fristående deckare eller en fortsättning på Avdelning 73 och Visning pågår kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd.”
En riktigt bra bok!!!!! Har hört på ”Visnings morden” och ”Avdelning 73” och ”Tiggaren” är en värdig avslutning!!!! Spännande från början till slut + att det är en riktigt bra historia om att arbeta i motvind. Gillar den!!!

5 reaktioner på ”Tiggaren

 1. Vi har precis upptäckt hennes böcker och har sträckläst dom två första. Vi laddar ner dom från biblioteket och ska fortsätta med de andra! 🙂

  Svara
 2. Kanske det blir mer tid för böcker under hösten för mig också…
  Eller jag undrar 🙂 Har mycket jobb, nya utmaningar. Det är kul, men som jag också sagt, jag måste kunna koppla av och då är inte böcker fel 🙂
  Kram!

  Svara
 3. Jag har nog inte läst en rad på länge, men det ska bli mera nu när det mörknar lite tidigare, mmm kura i stolen och läsa. Men inte ännu.
  Ha en fin dag
  kram

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s