Bunne

Bunnemusik, bygelgitarrer mm….. Hade ingen koll 😀 Men B, Musikläraren ville ha med mig på kurs till Glada Hudik 😀 Och de tyckte rektorn åxå 😀

Ni som eventulet är intreserade får läsa mer här.

Iaf så var det en helt underbar kurs som gav många idèer 😀

I Glada Hudik köpte jag denna bricka till Uggen av just Glada Hudik 😀

4 reaktioner på ”Bunne

  1. Intressant…det ska jag ta reda på mera om. Kära Tomtan min trogne följeslagare. Nu har jag bestämt mig som sagt var att lägga ner bloggen, men jag ska skärpa upp mig vad gäller att besöka några av mina vänner i bloggvärlden på ett bättre sätt än vad jag gjort under lång tid. Jag kommer tillbaka till dig….. har du instagram månne också? Kram kram min vän!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s