3 reaktioner på ”Höst

  1. Jag läste nyligen på Garnhumlans blogg att hon saknar hösten, och på radion imorse hörde jag ett ganska surt inlägg från en radiopratare, som berättade att hon var trött på sina sommarkläder och ville plocka fram höstkläderna ur garderoben.

    Men jag måste erkänna att jag tycker att det är ganska skönt att fortfarande kunna sova med fönstret på glänt, kunna dra på mig en långärmad tröja istället för en jacka när jag går ut, dra på mig sandalerna och slippa strumpor och skor ett tag till. Att kunna sitta utomhus och fika på kvällskvisten, utan att frysa… för det lär väl inte vara så länge till.

    Så nej, det märks knappt att det är höstdagjämning imorgon här nere. Förra veckan hade vi högsommarvärme, och den här veckan har vi haft 18-21 grader varmt på dagarna. Däremot märks det att det har varit torrt väder, och hästkastanjerna har börjat falla ner på marken… men än så länge är det ingen höst i sikte här:)

    Men det är fint att kunna titta på dina bilder, och se vad som komma skall:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s