Ännu en uggla :D

20161005_173330

Flyttade hem till mig häromdagen. Fick den av en arbetskamrat 😀 Riktigt söt!

img_20161004_123651

Annars är det mest höst. Frost varenda natt och mycket sol. Mössan och vantarna har kommit fram, ja och även täckkjolen de dagar jag promenerar till jobbet.

20161005_124043

Igår var jag på föreläsning och workshop om Talböcker. Riktigt intressant, här ska funderas…. Har tagit över skolbiblioteksansvaret för särskolan efter en kollega som gick i pension. Det är mycket att sätta sig in i och väldigt lite tid, även om jag har ett schema där det finns många möjligheter på fredagseftermiddagarna. Vet inte om jag berättat det…. Denna höst så är jag i två olika klasser men behöver å andra sidan inte jobba på fritidids varje dag. En liten lättnad för min stressade själ. Hur rektorn har tänkt sig på loven vet jag inte, vet inte ens om hon tänkt än… Jag går inte på något läraravtal utan jobbar 40 timmars veckor så fredagseftermiddagarna är vigda till biblioteket, I-paddor och hjälpmedel och läromedelstillverkning. Ibland undrar jag om det bara är jag som kan använda en padda eller en dator……. Men jag ska inte klaga.

6 reaktioner på ”Ännu en uggla :D

 1. Du ska inte klaga om du trivs med det, gör du det inte – och känner att det stressar dig- då ska du inte heller klaga för då ska du säga ifrån! Dessutom behöver du veta hur det blir på loven, höstlovet närmar sig med stormsteg.
  Hoppas att schemaläggningen löser sig till det bästa för dig.
  Var rädd om dig ❤

 2. Blev så intresserad av skylten på bibliteket,så var tvungen att googla lite. Kom fram till att det måste var jämtska. Stämmer detta? Används det allmänt på skyltar? Kan du ge lite info om detta,skulle vara jättekul att veta mer. Eller har du kanske skrivit om detta tidigare och jag missat det.
  Jämför lite med skylat i Wales, på walesiska och engelska.
  Ha det bra!

 3. Minusgrader, frost.. det låter inte alls skönt:s Så mössa och vantar låter helt rätt!!

  Skolbibilioteket låter som en en passande arbetsuppgift för dig, eftersom du faktiskt är intresserad av böcker (jag tänker på alla böcker och talböcker som du har recenserat genom åren). Även om det antagligen mest är barn- och ungdomsböcker (och annan utrustning) så låter det som en spännande utmaning!

  Och ugglan är väldigt söt:)

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s