6 reaktioner på ”Ingen bra dag

  1. En kass dag?? Det var länge sedan du skrev något sådant på din blogg. Liksom Laila hoppas jag att det blir bättre för dig snart!!

    Det är anledningen till att jag helst inte påbörjar för många projekt – jag gillar att dom blir klara innan jag har glömt bort att jag ens påbörjade dom:) I min stickkorg (som står brevid vardagsrumsbordet), har jag mina två långtidsprojekt. Det var länge sedan jag stickade på dom, men jag har dom i alla fall inom synhåll hela tiden när jag sitter i soffan:)

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s