10 timmars sömn

Känns som jag bara jobbar och jobbar….. Är heldöd varenda kväll. Jag springer som ett skållat troll, men kommer aldrig till dörren…. img_20161019_181910

De 2 sista veckorna har varit extra tunga och igår gick det inge längre. Tårarna bara sprutade och jag blev hemskickat. Ja jag kunde ju inte göra någon nytta där jag var iaf. Fick order av chefen att ringa Affektiva vården. Gjorde det men fick igen kontakt för 1600 och då hade gråtattacken lagt sig. Sköterskan undrade om jag var i akut behov av en läkare eller om jag kunde klara mig tills på måndag då ”min” sköterska kommer tillbaka. Vi bestämde så.

Så nu är jag hemma och gör ingenting tills jag får tag på henne och vi kan diskutera hur jag går vidare.

9 reaktioner på ”10 timmars sömn

 1. Det är inte enkelt när viljan och ”måstena” visar sig vara större än kraften och orken. Var rädd om dig och hoppas du får möjlighet att bara vara i helgen. Och att ni kommer fram till en bra plan på måndag. Kramar 💕

  Svara
 2. Det känns så tråkigt att du mår dåligt igen:(

  Hoppas, hoppas att du kan klättra upp ur den här svackan, och att du får all hjälp som du behöver för att styra upp ditt liv igen!!

  Kramar!!

  Svara
 3. Var rädd om dig! Försök ta det lugnt under helgen och så hoppas vi på att du har en klok och förstående sköterska som du får träffa på måndag.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s