7 reaktioner på ”Alla mina projekt…..

  1. När livet är jobbigt kan det vara skönt att syssla med sånt som är okomplicerat. Men jag skall inte säga något, för jag funkar bäst när jag har ordning och reda på hemmaplan:)

    Så fin din chiliplanta ser ut!. Det är nästan så att jag blir avundsjuk, för min planta har drabbats av bladlöss, och oavsett vad jag gör med den, så vägrar dom att försvinna. Och som om det inte räckte har den redan börjat tappa sina blad inför vintern. Visserligen har jag lärt mig att det kommer nya blad till våren, men ändå… Jämfört med min, ser din fantastisk ut:)

    Svara
  2. Ibland är det bra att ha flera projekt på gång som man kan växla emellan. Nu låter det dock som det börjar bli lite mycket! Kanske du borde, som föregående talare säger, stanna upp och andas lite!

    Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s