7 reaktioner på ”Idag gick de åt helvete

 1. Hurra! det går ju jättebra!!

  Nej, jag är INTE ironisk! Jag var storrökare än gång i tiden, och om jag inte hade råkat ut för en liten (helt ofarlig) olycka, hade jag aldrig kunnat sluta. Jag ville sluta, men hade väldigt svårt att göra det:) Så du har min omåttliga beundran för att det går så förbaskat bra för dig när det gäller att sluta snusa!

  Heja dig!!!

  Svara
 2. Stickmor (Kerstin)

  Var det inte värre! Jag trodde du hade halkat och skadat dig på nytt. Detta stör ju bara karaktären och det smärtan brukar gå snabbt över. Ha en bra helg.

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s