12 reaktioner på ”Min målbild

 1. Målbilder verkar poppis. Har du gjort det innan, och om så – tycker du det gör någon skillnad på fokuseringen eller något annat. Nyfiken ☺

  • Hade en när jag var sjukskriven. Blev ”bättre” vet inte om målbilden hjälpte eller om det var hjälpen eller både och. Nu följer jag en twiik om att göra upp mål och nå dem. Dagens twiik var att klippa och klistra.

   • Okej. Eftersom jag själv har en del mål jag vill uppnå så blev jag nyfiken. Första målet är att mina grannar slutar köra borrmaskin och slipmaskin, de har hållit på i ett sedan november 😬 Fast det är väl snarare en innerlig önskan än en målbild…

 2. Berätta gärna hur det går med målbilderna.

  Du har ju länge, med oregelbundna mellanrum lagt upp bilder på hur långt du har promenerat. Det är ju inte så att jag tänker att du skriver hur mycket du går ner och hur mycket piggare du känner dig. men någon liten rapport med oregelbundna mellanrum där det framgår hur det går (och om det går åt rätt håll) med målbilderna vore spännande att läsa om:)

  • Resultaten har inte redovisats pga att de saknats….. Men med mitt ganska lyckade snusslutarförsök i bagaget så känner jag mig motiverad utöver det vanliga.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s