Nattmannen

   av; Jörn Lier Horst

Dimman ligger kusligt tät över Larvik tidigt en kall höstmorgon. Mitt på stadens torg har ett avhugget huvud placerats, spetsat på en påle.

Kommissarie William Wisting ställs inför det mest groteska fall han stött på under sin poliskarriär. Det brutalt mördade offret är en mycket ung flicka och hela Norge är skakat av det blodiga dådet.

Medierna kräver en snabb lösning. Men de viktiga timmarna efter fyndet passerar utan några ledtrådar om vem flickan är, och pressen blir inte mindre när ännu ett lik hittas, uppdraget ur den djupa älven 

Snart står det klart att trådarna i det här nätet sträcker sig långt bortom landets gränser och att fallet har kopplingar till betydligt tyngre kriminalitet än någon kunnat föreställa sig.

Detta är Lier Horst fjärde bok om Wisting och hans dotter men det är den första i serien. En bok som är spännande från första till sista raden. Lyssna!!!!

2 reaktioner på ”Nattmannen

  1. Gillar att du läser böcker – därför tryckte jag Gilla 🙂
    Men jag gillar inte riktigt att så många författare numera måste gå in på så bestialiska och noggranna detaljer om allehanda hemska dåd – så också i Keplers ”Kaninjägaren” 😦
    Jag har faktiskt inte lyssnat på böcker, nog läst på surfplatta men på något sätt gillar jag att hålla i en bok och vända papperssidor i den.

    • Försökt att läsa på plattan men kan inte….. Vill hålla i en bok. Ljudböcker är bra för man kan göra annat åxå, handarbeta, städa, promenera…. 🤣

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s