Synda floder

20170331_161917av; Kristina Ohlsson

En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framförbrasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.
I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.
Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.
Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonymebrevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?

Detta är den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht. Jag har lyssnat/läst alla med andan i halsen. Men med ”Syndafloder” kunde jag inte koncentrera mig, jag fick inget sammanhang….. Tror dock att det var mig det berodde på snarare än boken….. Så…. Läs den och ge mig en kommentar!

3 reaktioner på ”Synda floder

  1. Jag läser sällan kriminalromaner … så någon kommentar i frågan kommer inte från mig 🙂
    Ha en fin dag!

  2. Jag har inte läst de tidigare böckerna i serien, men läste den här. Jag har bara läst lovordande recensioner, men från mig fick den 3/5. Jag tyckte inte att det var trovärdigt, dessutom listade jag ut hur det hängde ihop redan efter halva boken.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s