Weekly photochallange v. 35

Veckans ord är; Läser. Förutom stickmönster, försäkringspapper, ägarbevis och bloggar, läser jag denna vecka framförallt denna skrift……IMG_0125

och medföljande timplaner…… Alltid lika kul att försöka få till ett schema som stämmer med både läroplan och med rätt antal minuter i varje ämne. Suck!

Här hos Gemsofmylife hittar ni en massa roligare läsning 😜😜😜

15 reaktioner på ”Weekly photochallange v. 35

 1. Ni lärare är fantastiska. Jag anar en kamp mot klockan i dina ord. Tröttsamt. Stickbeskrivningar är bättre. 🙂 Lycka till o allt gott till dig.

 2. Alltså jobbar du som lärare! Beundrar er att ni orkar. Läraryrket är inget h´jobb, det är ett kall!!!
  Stort tack för titt-in hos mig:-)

 3. Det låter verkligen inte något som man klarar av på en kväll sådär utan vidare.
  Det låter som en intensiv och krävande vecka för dig. Hoppas att du får lite tid att vila ut också, så att du kan hämta nya krafter:)

 4. Känner väl igen mig i detta med att läsa Läroplaner, både för grundskolan och Särskolan, men det var ett tag sedan. Och mycket läsning blir det och sedan logistiken på det….Tänker som Laila. Ett spel för gallerieerna ibland.

 5. Ser lite lagom tråkig ut, men jag förstår att den är ett måste för lärare 🙂 Tack för påminnelsen om att det är hög tid för veckans ord!

 6. Ser lite tråkig ut men du är väl tvungen att hålla dig uppdaterad för att fixa fungerande scheman! Tur att du har stickbeskrivningar att varva med!

 7. Du gör det verkligen bra som lär våra barn det de behöver för framtiden. Jag kan inte föreställa mig hur svårt det är men så länge det finns lärare som du finns det hopp för framtiden.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s