Visa Mig

Igår var det torsdag, udda vecka, och det betyder Visa Mig 👍 Denna kväll var det linslöjd på schemat. I föreningen Visa Mig får man möjlighet att prova på, eller testa igen, nya tekniker. Men det är helt ok att bara komma och umgås. Jag var inte på hugget, tyckte linslöjd inte lät så kul, så jag packade ner min babyfilt och åkte 😁 Vi var en liten tapper skara och mycket lin….. 
Så……. Här är mina alster 😁 Ska pimpa upp stjärnan med lite rött garn 😉 Jag tog tom med lite lin hem för att göra några fler hjärtan 🤗 Filten får jag sticka vidare på idag istället 😉

Här kommer lite bilder från kvällen.

2 reaktioner på ”Visa Mig

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s