Vecka 41; Högt

Helt plötsligt en dag fick jag se ett fjäll jag aldrig sett. Året var 2010 och jag hade bott i Lillsjön i 17 år och aldrig sett detta fjäll….. Medan jag står där och begrundar detta så kommer det en lastbil på ”mitt” nyupptäckta fjäll.

IMGP7460

Det var snöhögen på snötippen!!!!!

IMGP7453

En helt underbar vinter!!!!!

När jag går igenom foton från året 2010 så ser jag att det var det året vi hade -25–30* på Jamtli Julmarknad. Det året så hade kommunen utrustat oss med stegmätare och jag stampade ihop 14 000 steg i ett stånd på 1 km2  😀

När det är Påsk så är det mitt arbete att skotta fram grillen 😀 IMGP5777.JPG

Riktigt höga ”plogkanter” 😀

Håll tummarna för att 2017-18 blir en upprepning!!!!!Mera höjder hittar ni här.

12 reaktioner på ”Vecka 41; Högt

 1. Imponerande bilder. För mig som jobbat med energifrågor är även snön en tillgång då den blir till vattenkraft. Snön har många ”användningsområden.”

 2. Kall vinter och mycket snö, det kan en del leva högt på medan andra gräver ner sig!
  Trevlig helg!

 3. Vilken hög upptäckt 🙂 Ja, snö är underbart! ”Min” mesta snömängd har jag sådär ett par tre gånger om vintern då det snöar och blåser ihop till över två meter på m på min balkong. Så ska det skottas ner på marken 🙂

 4. 2010-11 var verkligen en fantastisk vinter med massvis med snö:)

  Vilken bild! Så mycket snö! Härnere var det så kallt att isen frös längs kusten. Definitivt en minnesvärd vinter vädermässigt:)

  Men absolut, hellre en snörik och kall vinter, än en som är regnig och grå:)

 5. Vilken underbar tolkning och så härligt med så mycket snö! Jag hoppas verkligen det blir samma denna vinter! Det kan ju aldrig bli så mycket här men jag hoppas i alla fall att vi får snö här och att den finns på marken i december! 🙂
  Jisses vilket snöberg! Och så mycket snö att skotta fram bilen i!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s