Veckans ord v. 45; Mönster

Jag har klurat en del på veckans tema. den första idén som kom var naturligtvis stickmönster 😜 Eller varför inte Mandala….. Men igår  var det träff med Visa Mig, en slöjdförening i Storsjöbygden. Temat denna kväll var återbruk, plåtslöjd. Men massor av värmeljushållare och aluminiumburkar fick nya användningsområden 😃 Och där kom mina mönster.

En riktigt härlig kväll med många härliga skratt och hög kreativitet, fast det brukar det alltid vara 🤗 Har prövat på många nya hantverk sedan jag blev medlem i Visa Mig. En del svårt, men allt inspirerande. Plåtslöjd är absolut något jag ska fortsätta med. Ja och så måste jag göra klart min ”Lotusblommljusstake”.

En massa mer Mönster hittar ni hor Gemsofmylife 

12 reaktioner på ”Veckans ord v. 45; Mönster

  1. Häftigt vad man kan göra med gamla burkar! I Norrköping finns en affär, som jag inte kommer ihåg vad den heter, men de säljer leksaker och prydnadsaker av återvunna plåtburkar – tror de tillverkas i Afrika … eller om det var i Indien … minnet sviker.
    Ser fram emot att få se din Lotusblomljusstake!

  2. Vilken rolig verksamhet! Det är jättekul att se bilder på alla alster! Jag visste inte ens att man kunde göra så med återvunna plåtburkar:)

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s