Plast banta

Årets första Visa Mig ska vi sticka och virka fruktkassar. Jag stickade en kasse i somras men kan för mitt liv inte hitta mönstret…. När jag var och köpte garn på Systugan hade hon en härlig kasse. Fick ett muntligt mönster 😜 Idag har jag fnulat och klurat och läst en massa mönster. Resultatet blev ett hopkok:

Nu återstår bara problemet att skriva ut från paddan när datorn valt att avsluta sitt samarbete med undertecknad…. Men det är en annan historia……..

4 reaktioner på ”Plast banta

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s