26 reaktioner på ”Glad måndag Och veckans ord v 5; här och nu

 1. Tack för de underbara bilderna! Som skåning har jag varken sett snö eller sol den här vintern och njuter i fulla drag. Skoter och snöskor? Så fjärran och exotiskt för mig. Tänk att få vara där!

 2. Gnistrande vackra vinterbilder! Vår snö försvann efter några få dagar så här är det barmark igen!
  Ha en fin vecka!

 3. Fantastiska bilder. De får mig att tänka på mitt första besök i Norrland (Umeå). Det var sportlovet 1965 eller 1966 och min moster med familj hade flyttat dit. Då såg vi liknande fantastiska snöbilder från tåget.

 4. Oj, vilka snörika bilder. Men magiskt vackert, får lust att ta fram skidorna och åka en sväng, men här är bara 7cm snö. (Jag är ju inte överförtjust i vintern – men om vintern vore som på dina bilder , ja då skulle det gå lättare att tycka om den årstiden) Fin tolkning! Ha en fortsatt bra vecka!

 5. Bra att din länk nu fungerar…
  Tack för en jättefin tolkning av både glad måndag och ”här och nu”. Jättefina bilder och som får mig att minnas alla fina vistelser i de svenska fjällen.

 6. Helt underbara bilder att titta på – sittandes framför skärmen. Så otroligt mycket snö du har fått, och bilarna som har gått i ide lär nog inte vakna till liv förrän i maj eller så. Men som sagt – fantastiskt fina bilder med en härligt blå himmel:-)

 7. Så otroligt vackert det är hos er som har snö! Jag är inte avundsjuk, det är mycket enklare med barmark av olika anledningar, men så vackert och så fint snön lyser upp. Här har det varit gråmulet nästan ända sedan i höstas med få undantag. Så fort solen dyker upp brukar jag dra på mig overallen och ta mig utomhus om jag har möjlighet, för att få åtminstone litet solljus 🙂 Väldigt vackra bilder.

 8. Så fina vinterbilder! Här är det än vit fin vinter än snöregnblask och barmark! Flera grader kallt för att nästa dag vara flera grader varmt. Ingen som helst ordning.

 9. Fantastiska bilder! Så härligt det ser ut med sol!! Vi har massor av snö hos oss men solen har inte lyser med med sin frånvaro.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s