Ska bara……

När man gjort klart en stickning så får man starta en ny…. För en stickning måste man ha på gång….. Eller? Sen att det ligger en krokning, en nålbindning och ett broderi i korgen gör väl inget….. Så jag sätter igång med ett par sockor och sen hittar jag min vantstickning…… Den hade jag alldeles glömt bort…… OPS 😳

Nåja….. För att använda älsklingens favorituttryck;

Ô son går no dôgôn ✌️

6 reaktioner på ”Ska bara……

  1. Det är därför jag oftast är monogarmstickare:) Men nu på senaste tiden har jag stickat på flera projekt samtidigt, och till min förvåning märker jag att det haft följer på gamla projekt i garnkorgen – dom blir nämligen stickade allteftersom:)

    Handarbete skall bara vara roligt. Det är nog det enda kravet jag har, lyckas man med det är resten något man får ta med ro:)

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s