Veckans ord v 9: vit

Helgen har gått i trävit. Jag har varit i Kårviken på täljkurs.

Ren trävit glädje❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mera vit hittar ni hos Gemsofmylife

24 reaktioner på ”Veckans ord v 9: vit

  1. Vilken underbar bildkavalkad och dokumentation av din täljkurs! Min f d chef var en mästare på att tälja, så dina bilder påminde mig om hans skedar som han visade upp på jobbet. Beundrar människor som inte har tummen mitt i handen som jag själv!
    Ett toppen och minst sagt annorlunda bidrag till temat. Love it:-)

  2. Fina alster i trävitt! Måste vara roligt att arbeta med trä! Kul med ett lite annorlunda bidrag! Jag gick i träslöjd i skolan och lärde mig en del på 2 terminer.

  3. Så roligt! Och tänk så fint du åfr till det med dina händer. Beundransvärt! En jättefin och annorlunda tolkning av veckans tema och med så vakcra bilder. Tack för att du delar med dig.

  4. Så duktiga ni är! Vilka fina resultat! En sådan hängare har vi, men det är en gammal kratta tror jag, från de som bodde här i början av 1900-talet. Proffsigt att få till det så fint genom att tälja. Och smörknivarna som är så tunna och fina att de faktiskt går att bre med, så såg inte mina ut som jag gjorde i skolan 😉

  5. Så roligt att få se dina fina trävita bilder från kursen. Jag hade gärna gått på en sådan kurs också eftersom jag aldrig hade träslöjd när jag gick i skolan. På den tiden var det strikt uppdelat i syslöjd för flickor och träslöjd för pojkar. Det hade säkert varit mycket roligare att göra en sked eller en smörkniv än att sitta och brodera en hålsömsduk som jag gjorde en hel termin.
    Ingrid

  6. Träskeden påminner om utmaningen i Farmen denna vecka. Men jag gillade Ugglan bäst! Måste har varit mycket givande kurs o så många fina vita alster som blev resultatet

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s