Glad måndag

Solen skiner. Fåglarna kvittrar (tror jag). Jag har tagit mig ledigt för att ta itu med nån sorts städning…..

När snön smälter på Sonfjället så bildas en häst. Mamma har pekat ut den och pratat om den i alka år men jag har aldrig lyckats se den. I lördags hände det! Plötdligt dåg jag hästhuvudet helt tydligt. Än syns bara huvudet men snart kommer nog även kroppen.

Visst syns den bra?!?!

Bianca planterade vårblommor 😁

Mera Glatt hittar ni hos Carita

För er som inte såg hästen kommer en ny chans här

5 reaktioner på ”Glad måndag

  1. Den var ju hur tydlig som helst! Men nu har jag ju en märklig förmåga att hitta ögon och huvud/djur mm i de mest lustiga saker. En gång fick pappa stanna bilen, för jag såg en sten jag var tvungen att ta med hem för att den liknade en gammal VW- bubbla! Ja, du glad måndag och trevlig Valborg, jag ska fortsätta ute i trädgården. Kram

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s