20 reaktioner på ”Veckans ord v. 19; Komplicerat

 1. Det ser ut som om du har gjort det länge:)

  Jag tycker att det är bra att man ibland inte vet hur komplicerat något kan vara när man kastar sig ut i det. Annars finns ju risken att man tycker att det låter för svårt och avstår från något som man kanske kommer att tycka mycket om:)

  Svara
 2. Violen på Brandholmen

  Läckert! Säkert är det komplicerat men det ser ut som att du redan behärskar konsten! Tur att du vågade försöka!

  Svara
 3. paulamerio

  Allt handarbete är komplicerat om man inte är skicklig på det och det är inte jag. Inte konsigt att resulatet blir så vackert.

  Svara
 4. Anki

  Jag är född med tummen mitt i handen och handarbete är för mig något oerhört komplicerat! Ett fint broderi har du gjort i alla fall!

  Svara
 5. BP

  Med tanke på att jag inte ens kan göra korsstygn eller andra ”formationer” på dukar så håller jag helt med dig. Ullbroderi ser verkligen extremt komplicerat ut och en eloge till dig som lyckades. Du har då inte tummen mitt i handen om man säger så. Bra jobbat där!

  Svara

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s