Vad är det som händer????

Som jag berättat tidigare så har jag sagt upp mig från Körfältsskolan. Jag har 11 arbetsdagar kvar varav nedräkningen 😉 Igår var jag på en anställningsintervju. Det kändes ganska bra men det var fler som skulle dit på samtal, så man vet inte. Jag har åxå ordnat lokal och verktyg för att starta en Slöjdklubb till hösten. Mao så händer det en hel del just nu. Framtiden är dock väldigt oviss. Förutom helgen som kommer 😜 Vägen har tinat fram till Paradiset 💚💚💚

Jag hoppas att det går att plantera lite. Har både vitlök, blommor och chili som ska dit. Sen ska jag handla örter och linet ska få åka upp (undrar om lin är gott om man är kossa????). Bilen kommer att vara överfull 😜

Helgen som gick var hektisk och rolig. Ett inlägg kommer.

4 reaktioner på ”Vad är det som händer????

  1. Spännande! Jag håller tummarna för att allt går bra nu, att du får ett jobb du trivs med och att slöjdklubben blir precis så bra som du tänkt dig!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s