Veckans ord v 25; Turkos

Skulle kunna lägga ut en bild från Kroatien på havet, eller på garnet jag stickar av just nu…. Men det är roligare med färska bilder 😁 Och som en tanke så cyklade jag förbi ett relativt nytt klotter 😊

Säga vad man vill om klotter, men det är rätt färg.

Rätt färg fick även min ”insekt” som jag täljde för rätt länge sedan.

Mera färgglatt o den rätta färgen hittar ni hos Gemsofmylife

15 reaktioner på ”Veckans ord v 25; Turkos

  1. Fint med turkos färg! Tuff insekt, kul att du har gjort den själv!
    Trevlig midsommar!

  2. Heisann, noen ganger kan streetart være stor samtidskunst hvor formidlingen er aktuell. Denne gangen hadde verket også rette farver for denne utfordringen! Flott med ”ferske” bilder … ha flotte sommerdager ;:OD)

  3. Turkost klotter var inte så tokigt, tänk om man någon gång kunde begripa vad de vill säga. Texterna är så svårläsliga och dessutom förmodligen förkortningar, kanske signaturer. Dom kunde väl ha ett trevligt budskap också!

  4. En fin turkos tolkning av veckans temaord. Den turkos grafittin var uppiggande och i rätt färg. Din insekt tycker jag är jättefin och den tirkos färgen gör sig fint tillsammans med den oranga färgen.

  5. Jag gillar klotter, tags eller graffiti beroende på hur man ser på det. Men taggen på den svarta ladan/grillplatsen är klar och fin, gillar den. Din insekt är cool, speciellt då den även innehåller min favoritfärg orange.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s