Veckans ord v 30; Önskar

Jag hade en önskan om att byta jobb/arbetsplats. Jag tog tag i detta under våren och den 15 juni gick jag ut i vakumet mellan 2 jobb.

Den 6 aug börjar jag på min nya arbetsplats, jobbet är nog ganska de samma 😉 Nu återstår bara att se om min önskan blir vad jag önskade eller om jag kommer att önska den ogjord 🤔

Mera önskemål hittar ni hos Gemsofmylife

12 reaktioner på ”Veckans ord v 30; Önskar

  1. Önskar dig lycka till! Strongt av dig att satsa på en förändring när du kände behov av det!

  2. Stort GRATTIS till det nya jobbet! Det kommer bli hur bra som helst. Du verkar vara van vid arbetsuppgifterna och dt är ju det viktigaste. Hoppas även att du fick en högre lön, det brukar man ju få när man byter jobb;-) Å långledigt var du också denna fantastiska sommar. De kunde inte ha blivit bättre.

  3. Heisann, håper inderlig at du har gjort det rette valget. Ikke dumt å flytte på seg litt av og til. Lykke til i den nye jobben ;:OD)

  4. Friskt vågat är hälften vunnet. Vad roligt med ett nytt jobb! Och visst blir det bra! Lycka till!
    Härlig tolkning av ”önskan”.

  5. Man måste våga! Jag sa upp mig från fast tjänst och startade eget. Det är 12 år sedan nu och det bästa beslut jag tagit. Helt underbart att själv få bestämma och slippa ha ångest för att gå tillbaka till jobbet efter längre och kortare ledigheter. Det kommer säkert att gå bra för dig =) Ha det så kul på nya jobbet! Kram

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s