Host host

Sitter och snyter näsan och tycker riktigt synd om mig själv…. Fast det lär jag inte bli friskare av 🤪 Har iaf kastat in handduken och sjukskrivit mig veckan ut. Idag har jag suttit under filten i soffan och lyssnat på ljudbok och testat lite projekt inför Barnslöjden på Jamtli Julmarknad.

Det lutar mot att det blir en massa mjukslöjd 😁 Nu gäller det bara att få till ett brev till slöjdföreningarna, JHHF och de direktanslutna medlemmarna. Måste få ihop ett gäng som gärna slöjdar med barn, gratis och glatt. Det är tre dagar och två pass per dag…. Många vill jag ha……

8 reaktioner på ”Host host

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s