Veckans ord v. 47: Öga

Ett öga jag tittat djupt in i, rätt mycket på sista tiden, är

Mera ögon hittar ni hos Gemsofmylife

11 reaktioner på ”Veckans ord v. 47: Öga

  1. Det ögat är det länge sedan jag sett och är glad för varje dag jag inte behöver men en kreativ tolkning och jag beundrar alla som gillar detta – mitt tålamod sträcker sig inte så lång vad gäller den typen av hantverk.

  2. Hahaha! Då tänkte vi i samma banor, fast din bild är betydligt finare än min. Lyckat med den röda tråden, i dubbel bemärkelse alltså:-)
    Bra jobbat där:-)

  3. Att ta sig igenom ett nålsöga är inte alltid lätt. Jag handarbetar inte alls, men ibland är man tvungen att sy i en knapp eller fålla upp byxor eller gardiner. Då föredrar jag gardiner där man inte ser resultatet så noga, byxor är knepigare att lyckas med. Kul tolkning

  4. Har också tittat djupt i ett sådant öga idag när maken ville ha en gummisnodd (!) insydd i sin mössa för att han inte skulle tappa den, haha. Annars använder jag nålen bara när jag ska sy i knappar. Perfekt bild till veckans tema!
    Ingrid

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s