Tankar tar tid….

Det är länge sedan jag broderade klart min sists klack till klackmattan. Men sen tog fantasin slut…. Jag jar tittat på klackmattorna som andra brodöser gjort och och provlagt mina klackar. Först var jag säker på att det skulle bli en matta…. Sen var jag helt säker på att jag skulle göra 4 stolsdynor….. Efter stt än en gång tittat igenom de andras alster kom en blixt från klar himmel. 😁😁😁

En matta kommer det att bli 😁😁😁

En reaktion på ”Tankar tar tid….

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s