Veckans ord; värme

Det är länge sedan jag var med…… Tid och ork har saknats. Men jag har kikat på temat varje vecka…

Värme…… Tänkte ett tag att ta en bild på brinnande ljus ( tänder alltid ljus när mörkret lägger sig). Men så kände jag att det var lite för….. Hade jag varit i Uggen ( mitt paradis) så hade jag kunnat tagit ett kort på veden eller brasan i Jötullen.

Men det blev denna bild

Det är min korg bredvid ”min” plats i soffan. Den symboliserar värme genom ullen, genom alla härliga människor jag lärt känna genom slöjdandet, genom glädjen att kunna skapa, att alltid ha något att fylla ut tomma stunder med….. Det värmer att jag får vara en del av föreningen Visa Mig, en slöjdförening i Storsjöbygden, att jag fick möjligheten att gå Slöjdhandledarutbildningen, att jag får hålla i barnslöjden på Jamtlis jul- och vårmarknad för JHHF, och att jag får vara ledare för en Slöjdklubb, får chansen att inspirera barn/ungdomar till slöjdandet.

Mera värme hittar ni hos Gemsofmylife

7 reaktioner på ”Veckans ord; värme

  1. Det var en väldigt bra tolkning av temat! Värme kan man få på olika sätt, både fysiskt och i själen av god gemenskap och meningsfulla sysslor.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s