Veckans ord v.6; Skär

Jag har skära pjäxor. Igår var de ute och åkte säkert 100 m. Första turen på 2 år 👍

Mera skärt hittar ni hos Gemsofmylife

7 reaktioner på ”Veckans ord v.6; Skär

  1. Mina egna pjäxor ser ut så där på ett ungefär. Det är så länge sedan jag hade fram dem från förrådet att jag inte minns. =) Men så härligt att du fick dig en tur även om den inte var lång.

  2. Alltså jag gillar inte färgen skär/rosa, men om jag inte är helt färgblind så tycker jag att dina färgglada pjäxor är cerise. För den färgen gillar jag:-) Kul att du klarade av 100 meter för första gången på två år. Grattis!

  3. Bra jobbat med fina pjäxor. Jag har också varit ute en gång i år men hade så bakhalt så det blev riktigt jobbigt. Ska be sonen hjälpa mig byta fästtejpen under skidorna i helgen. Ha en skön helg!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s