Åter

Så var man hemma igen. Har fixat tecken till veckans ramsa och jag ska snart lära in veckans sång……. Hoppas (vet) att det går bra för mamma på egen hand….. Hon stickade 3stickor på en strumpa idag 🤗 Men det är besvärligt…… En arbetsterapeut kommer till henne imorgon och jag hoppas att hon ger henne bra träningsredskap.

Har kommit en bit på väg med min näverstickade/kontstickade sjal. Har gjort ett stort fel….. Men det är min sjal 🧐

Har inte riktigt nått iland med sista mysteriebroderiet men nu är det en ny utmaning igång…… Alldeles som jag inte har nog att gör 😁 Jag borde verkligen träna på Lagdaband och. Makramé och påtdockor till lördGens Slöjdklubb……. Men 😜😜😜😜

Jag har letat fram material iaf 😋😋😋

2 reaktioner på ”Åter

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s