5 reaktioner på ”Veckans ord v9: Vis

  1. Nu har jag också blivit visare bara av att komma in hos dig, hade aldrig hört ordet shibori så jag fick ta o googla. Man måste ta varje tillfälle att lära nytt. Och nu vet jag att det är en färgteknik för textil. eller nåt dylikt…Ha en fin söndagskväll

  2. En visdom som också är ett underbart hantverk, de böckerna skulle jag gärna ge till min fina svärdotter som verkligen är igång med både sin slöjd och sitt hantverk. Igår kom hon förbi med en väska hon sytt till mig – det är bra när det har hoppat över en generation.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s