Trevlig helg

Så har en arbetsvecka lagds till handlingarna. Mycket sol och utevistelse + några utflykter.Mao en lugn och skön vecka. På måndag börjar allvaret 😁 och bokstaven I.Har startat ett nytt handarbete 😆 Är inte klar med dom andra…… Men så är jag ju skapad 😉😉😉 Denna gång har jag letat fram en gammal utmaning på Mysteriebroderi och Broderiutmaningar.Ska bli en liten påse…..Imåra ska jag på konstutställning och se ett urval av Kultur deltagarna. Ska läggaupp en plan inför nästa helg.wp-15562952846392318723630168852091.jpg

2 reaktioner på ”Trevlig helg

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s