Veckans ord v 19; Röd

Länge sen jag var med….. Vet faktist inte varför…. Det har bara blivit så.

Men nu är jag tillbaka 😜 Under påsken pimpade jag mina nya lurar 😜

Min julros har några röda blad kvar

Mera rött hittar ni hos Gemsofmylife.

12 reaktioner på ”Veckans ord v 19; Röd

 1. Samma här – länge sedan jag var med – mest för att det blev så svårt att länka där, med krav på Facebook-inloggning och det där med InLinkz eller vad tusan det hette var mycket mysko.
  Men jag tror att jag nu, inspirerad av dig, ska gå med den här veckan.

 2. Pimpa, för mig betyder det att dekorera, och det är precis vad du har gjort. Julstjärnan i all ära, men vill man att den ska blomma fram till sommaren? Men röd är den, om inte den är vit…

 3. Dina pimpade lurar är ju hur coola som helt! Otroligt snygga! Så din julstjärna har överlevt såväl julen och påsken. Inte illa. Min julstjärna åkte ut vid trettondagen. Då var den rätt så sliten om man säger så.
  Ett toppen bidrag till temat!

 4. Heisann, du kan tro jeg lurte på hva du hadde gjort i påska, men fotoet ga meg svar! Smart tidsfordriv. Lenge siden jeg hadde julestjerne i vinduskarmen nå. De kan jo bli store som trær etterhvert, og veldig dekorative!

 5. Mycket praktiskt, att pimpa sina hörlurar. Säkert mycket lättare att slippa trassel. Och vilken tur att du gjorde dem röda så att de fick vara med i veckotemat :-). Din julros har stått länge – mina brukar tappa de röda bladen efter några veckor. Jag nänns aldrig slänga dem så i år köpte jag inga. Önskar dig en skön helg.
  Ingrid

 6. Vilken kul ide att virka runt sladden! Det har inte inte sett förut. Kanske ska göra så på mina laddkablar så inte maken snor dem hela tiden :-).

 7. Det var första gången jag såg en pimpad sladd till hörlurarna. 🙂
  Kul att julstjärnan blommar fortfarande. Sådana blommor lyckas inte jag med, de hinner bara komma hem så tappar de bladen allt eftersom, så de har jag slutat att köpa för många år sedan. Numera har jag julstjärnor i tyg som ser naturtrogna ut och de blommar fint varje jul. 😉

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s