Glad måndag

Iaf blev det de tillslut…..

Jag sov faktiskt flera timmar och kände mig pigg när det var dags att börja arbetsåret. Det är jag som öppnar fritids på måndagar, mao så ska jag vara först på plats.

Jag drog på mig jackan, tog väskan och jobbarnycklarna och…. Nä! Min hemnyckel med cykelnyckeln fanns inte! Jag använde den knippa igår är vi var i tvättstugan. Jag hade inga fickor på min tunika så älsklingen tog nycklarna medan jag städade ihop…. Så… Nycklarna är i Trondheim! Det tar mig ca 25 minuter att gå till jobbet, jag hade en kvart!!!! Vad gör jag? Jag måste springa!!!! På parkeringen kliver enung kille ur en bil. Jag sprang fram och beordrade honom att köra mig. Han gjorde det ❤️ och jag kunde låsa upp dörren för frukostsugna elever ❤️❤️❤️

Det blir att gå resten av veckan, men de gör ingenting när man är beredd 😁😁😁

Jag var inte så munter halv sju, men en timme senare så kunde jag skratta 😁

Lånade en rockring och vävde mig ett sittunderlag, när jag kom hem. Måste träna tills Slöjdklubben drar igång 😁

Mera måndagsbestyr hittar ni hos Carita

4 reaktioner på ”Glad måndag

  1. Förstår att du kunde hålla dig för skratt där en stund! Tur att dagen slutade bra! Fint sittunderlag ,men hur du kunde väva det med hjälp av rockring, det fattar inte jag!

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s