Åldern har tagit ut sin rätt

Har blivit med progresiva glasögon. Tränar och tränar men det är inte enkelt att hitta läsrutan när man stickar 🤪

8 reaktioner på ”Åldern har tagit ut sin rätt

  1. Det är konstigt att åldern ska sätta sig på ögonen också.
    Det är 5 år sedan som jag skaffade progressiva glasögon och det efter att läsglasögonen alltid hängde på näsan för att jag skulle se något. Idag ser jag väldigt suddigt när jag ska läsa om jag försöker utan glasögon.
    Du blev jättefin i glasögonen!
    Kram ❤

  2. Många år sedan jag fick lov att börja med progressiva! Styrkan på övre delen är betydligt högre nu än från början! En viss tillvänjning kan behövas men själv hade jag aldrig några problem!

  3. Du är fin i dina glasögon! Jag brukar använda terminalglasögon vid datorn och läsglasögon när jag läser för att få större ”läsyta”. Vissa optikerkedjor ger halva priset på glasögonpar nummer två så då har jag passat på.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s