Du gamla du fria

Jag är född av svenska föräldrar i Sverige. Jag har gått i svensk skola i 12 år…. Jag har aldrig fått lära mig nationalsången. Som färdigutbildad lärare och på mitt första jobb var jag tvungen att lära mig texten för att sjunga med eleverna på 6e juni. Lappen med texten sitter fortfarande kvar på gitarren…… Vad är det vi bråkar om?

5 reaktioner på ”Du gamla du fria

  1. Har nog missat något? Är det någon som bråkar om nationalsången?
    Jag har många fina minnen av både nationalsång och nationaldagsfriande och det är en sång som ligger mig varmt om hjärtat.

Va roligt att du vill lämna en kommentar :D

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s